Drömmer du om en ny bostad?

Vitt flerbostadshus i i stadsmiljö med lokalgata i förgrunden.

I våra nyproduktionsprojekt Utsikten, Eds Allé och Hasselnöten byggs just nu mer än 300 nya bostäder med inflyttning under de närmaste åren. Först ut är lägenheterna i Utsikten i centrala Väsby med planerad uthyrningsstart under hösten 2024.

Vill du hålla dig uppdaterad om när uthyrningen av lägenheterna startar och annat som sker i projekten kan du anmäla intresse för att få informationsutskick på respektive projektsida.

Utsikten

Vill du bo centralt i Upplands Väsby och ha nära till det mesta? Då kanske en lägenhet i Utsikten kan vara något för dig! På Dragonvägen och Vilundavägen i de centrala delarna intill Väsby Centrum byggs tre fristående flerbostadshus med sammanlagt 97 hyresrätter i storlekarna 1-4 rum och kök.

Skiss på flerbostadshus med fönster och balkonger vid en grönskande gård.

Visar ett av bostadshusen på Vilundavägen i Utsikten i centrala Väsby

Uthyrningen av lägenheterna i Utsikten startar under hösten 2024 med planerad inflyttning under början av 2025.

Mer information om Utsikten

Eds Allé

Vill du gärna bo där du har nära till naturen? I kommunens västra delar byggs två bostadskvarter med 158 hyreslägenheter i storlekarna 1-6 rum och kök i etapp två i Eds Allé. Varje kvarter består av tre flerfamiljshus med tillhörande parkeringsgarage och innergård. Gårdarna ingår i en gemensamhetsanläggning med intilliggande bostadsrättsföreningar.

De nya kvarteren i Eds Allé längs med Mälarvägen utformas i klassisk stil. Bland annat har fönster, takkupor och entréer designats med inspiration från äldre byggnadsstilar. Husen byggs med putsade fasader i varierande färger och plåtinklädda tak i olika former. Visionen är att efterlikna 1920-talets arkitektur.

Gräsmatta i förgrunden med lokalgata och flerbostadshus i vinkel i vitt, gult och grönt i vinkel i bakgrunden

Visar bostadskvarteret närmast rondellen i Eds Allé etapp 2

Uthyrningen av lägenheterna i Eds Allé etapp 2 startar under 2025 med planerad inflyttning 2025/2026.

Mer information om Eds Allé

Hasselnöten

Vill du bo centralt och samtidigt ha nära till naturen? Intill våra bostadsområden Sigma och Väsbyskogen byggs nya bostäder i Hasselnöten. Totalt kommer projektet att inrymma cirka 200 lägenheter, en förskola och nya Hasselbadet. Väsbyhem tillsammans med Skanska bygger i första etappen 63 hyresrätter. Ett trähus med 14 lägenheter kan komma att byggas senare. PEAB bygger cirka 130 bostadsrätter i området.

Ett grönt flerbostadshus intill ett flerbostadshus i vitt och olika bruna nyanser invid ett torg.

Visar de två bostadshus som Väsbyhem just nu bygger i Hasselnöten

Planerad inflyttning i lägenheterna är under 2026.

Mer information om Hasselnöten